Господари на ефираСемейството на Дилян и Поля и 5-годишния им син

...
Господари на ефираСемейството на Дилян и Поля и 5-годишния им син
Коментари Харесай

На хартия убитото дете от Габрово живеело в семейство за пример

Господари на ефира

Семейството на Дилян и Поля и 5-годишния им наследник е било за образец.

Така най-малко излиза от информацията на обществените служби, макар че фамилната история приключи трагично със гибелта на детето им, виновен за която се счита бащата.



" Доходите им са били естествени. В нашата дирекция по никакъв мотив не са постъпвали сигнали, че има опасности за здравето на детето. Впечатленията на чиновниците са, че момченцето се отглежда при доста положителни условия ", твърди Радослава Христова от дирекция " Социално подкрепяне ".

Според " Нова телевизия " 31-годишният Дилян е направил признания, с които удостоверява, че е хвърлил детето си от виадукта на Околовръстното шосе в Габрово, преди да реши да се самоубие, а по-късно да позвъни за помощ на тел. 112. Предстои му разпит пред арбитър.

Дилян е живеел на фамилни начала с майката Поля. Тя е била търсена от две седмици от нейни познати и другари, които са пускали и постове в обществената мрежа, само че в последна сметка е била открита невредима. Според приятелки на майката, тя е изчезнала, откакто е била пребита грубо от мъжа си.

Известният с прякора Дидко Малкия е лежал в пандиза за обири и опиати. Назначена е психиатрична експертиза, с цел да се откри дали той може да носи отговорност за стореното. Все още няма информация Бетев да е притеглен като обвинен.

До момента на нещастието нито майката Поля, нито съседи са подавали сигнали за принуждение в фамилията. Според персоналния доктор на детето то е имало тип на добре гледано, водено е постоянно за наложителните имунизации.

Източник: DIr.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР